Profiel

Anders dan anderen!
Wie zijn wij? Sarajevo Reiziger is ’s werelds eerste organisatie die zich inzet om de pracht en praal van Bosnië en Herzegovina te promoten onder Nederlandse wereldreizigers. Bosnië is misschien niet het eerste land waar u aan denkt bij de keuze van uw vakantiebestemming. Wij weten echter dat iedereen die in Bosnië is geweest het een prachtig land vindt en er gecharmeerd van is geraakt (zie impressies). Daarom willen wij een helpende hand bieden aan alle wereldreizigers die de prachtige natuur en de unieke geschiedenis van Bosnië van dichtbij willen beleven.

Sarajevo Reiziger is geïnitieerd door een groep wereldburgers uit Nederland. Onze achtergrond heeft haar wortels in zowel de Bosnische als de Nederlandse mentaliteit en samenleving. Het netwerk van vrienden en contacten van Sarajevo Reiziger is, naast Nederland en Bosnië, verspreid over heel Europa. Onze reisenigma’s worden georganiseerd in samenwerking met partners uit Nederland, Duitsland en Bosnië. Hierdoor kunnen we het beste uit verschillende culturen met elkaar laten smelten in een fantastische mix. Ons kantoor is de digitale wereld van het internet.

Sarajevo Reiziger is een not-for-profit stichting met een ideële doelstelling. Meer dan 80% procent van de reisgelden komen terecht bij de lokale partners in Bosnië.TERUG